1.png Szellemi kalandpark - pszichológia, önbizalom, kommunikáció, boldogság 2.png
bs1.png bs2.png bs3.png
side-icon.png Navigáció
blank.gif blank.gif
sideb-left.pngsideb-right.png

Kérlek "lájkold" a Facebookos oldalamat, köszönöm!


side-icon.png Bejelentkezés
blank.gif
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztrált?
IDEKATTINTVA regisztrálhat.

Elfelejtette a jelszavát?
IDEKATTINTVA kérhet újat.
blank.gif
sideb-left.pngsideb-right.png
center-icon.png Terápiák
blank.gif

A csoportok 8 főtől indulnak budapesti helyszíneken, hétköznap esti vagy hétvégi időpontban. A maximális létszám 12 fő, ez minden további csoportra is igaz. Egy alkalom ára jóval kevesebb, mint egy egyéni foglalkozásé, ez talán sokak számára lényeges szempont. A jelentkezését követően szolgálok további, konkrét információkkal a helyszínt és az időpontot illetően.1. Felnőtt-játszóház
2. Pszicho-szalon
3. Stílus-tréning

4. Életközép-krízis
5. Kapcsolati veszteség feldolgozása
6. Párkapcsolati problémák
7. Fogyni vágyók csoportja ízletes lelki-szellemi táplálékokkal
8. Lelki kényeztetés, relaxáció
9. Tojáshéj-akadémia
10. Többre, szebbre, jobbra vágyik?
11. Művészet-terápia
12. Integrált Kifejezés- és Táncterápia
13. Munkahelyi mizériák
1. Felnőtt-játszóház

Ez egy olyan különleges, hatékony és élvezetes módja az önismeretnek és a személyiségfejlődésnek, amelyben szerepet kap művészet, film, mozgás-tánc, dráma, zene, irodalom, vers, mese vagy más, izgalmas kalandozásra megfelelő terepet nyújtó jó dolog, a hangsúlyt pedig változatosan mindig máshova helyezzük. Semmilyen előképzettség nem szükséges. Játszótársak kerestetnek a szó legnemesebb értelmében. Jöjjön! Kattintson ide!

2. Pszicho-szalon

Tulajdonképpen tematikus esteket kínálunk, vendégeket is hívunk, az aktuális jól megválasztott témát több szempontból körüljárjuk, ha ütköznek az álláspontok, akár parázs-vitákig is elmegyünk, ellentéteket békítünk ki, ismeretlen tájakon barangolunk, összefüggéseket fedezünk fel, szellemi gyönyöröket élünk át, szóval amolyan agy-szex a sajátjától eltérő véleményekre is nyitott, rugalmas, ám kissé hedonista emberfajtának, aki nem átall élvezni egy ilyen ferde estét. Kérem, adjon ötletet! Mi érdekli? Kit ismer, aki valamilyen témakörben nagyon otthon van és emellett izgalmas személyiség, jó eloadó, jól kommunikál. Fontos, hogy a kettő együtt legyen igaz rá! Itt küldje el a javaslatát, köszönöm! A belépő 1.800 forint.


3. Stílus-tréning

Ha Ön nő: amikor a stylistkodás után már pszichológusként is dolgoztam, rájöttem, hogy önmagában csak a külső megváltoztatása nem sokat ér, kell hozzá a belső átalakulás is. Itt is igaz, hogy fejben dől el minden. A lényeg, hogy kiscsoportos és személyes tanácsadás kombinációjával kihozzuk Önből azt a nőt, aki NŐ, de még milyen! Ön is bele fog szeretni, és akkor még nem is beszéltünk a többiekről. Klikkeljen ide, és máris Ön a "bombanő" cím egyik várományosa. A tréning egy hétvégét vesz igénybe. Ára 28.000 forint

Ha Ön férfi: hacsak nem tartozik a ritka kivételek közé, akkor jobban szereti, ha én csak Önnel foglalkozom, egyénileg és semmilyen más hímnemű nem látja az ingnyak-méretét, nem is beszélve a megjelenését vagy mást illető esetleges bizonytalanságairól. Ezek maradjanak csak a mi titkaink, Ön pedig zsebelje be a sikereket, amelyektől egyre magabiztosabb és erősebb lesz. Itt veheti fel a kapcsolatot velem időpont- és tiszteletdíj-egyeztetés céljából.4. Életközép-krízis

Ha aggasztja, hogy néha úgy érzi, az egészet elrontotta, és már nem tudja helyrehozni. Rosszul érzi magát a szerepeiben, gyakran feszült, az önmegvalósítás homályos ködbe vész, vagy éppen félelem gyötri, hogy mi lesz, ha öregebb lesz, és kivonul a sikerei területéről, valamint nem igazán vígasztalja, hogy bölcsebb lesz, mert érzi, hogy gyengül fizikailag és lelkileg is, esetleg már kevésbé mer kezdeményezni, nehezen viseli, hogy a teljesítménye csökken, netán fél az esetleges kudarctól, és nem tudja, mit akar még az élettől, és mi értelme ennek az egésznek, akkor itt jelentkezhet a csoportba.

5. Kapcsolati veszteség feldolgozása

Tudta, hogy ma Magyarországon minden második házasság válással végződik? Ha éppen válik, vagy mostanában vált, vagy "csak" megszűnt egy fontos párkapcsolata, ami ugyan nem volt papírral szentesítve, de megviseli, netán se vele, se nélküle-állapotban van már egy ideje, és nem tud kikeveredni belőle, esetleg a minden kötődés prototípusát képező anya-gyerek kapcsolatban még nem tudott leválni az édesanyjáról, vagy képtelen elengedni a felnőtt gyermekét, akkor most Önről van szó. Kattintson ide, és jelentkezzen a csoportba.
Ugyanezen csoport mozgásterápiás változata itt.


6. Párkapcsolati problémák

Ha problémái vannak nőisége/férfiassága megélésével, női/férfi szerepei összhangjának megteremtésével, gondjai vannak a szexualitással, a saját testével, az önelfogadással, a másik elfogadásával, az intimitással, a hatékony kommunikációval, nem találja az igazit, vagy túl sokat talál és nem tud dönteni köztük, esetleg mindig ugyanazt a típusú férfit/nőt vonzza, és ezen már szeretne változtatni, netán hervadó szépsége/ereje aggasztja, vagy a riválisok megjelenése, akkor várjuk Önt a párjával együtt, itt tudnak jelentkezni.

Indul olyan csoport is, ahol a fentiekkel a párja nélkül foglalkozhat. Ha netán nem tudná rávenni arra, hogy eljöjjön Önnel, Önt viszont kitartóan foglalkoztatják olyan nehézségek, amik ehhez a témakörhöz tartoznak, kattintson ide a jelentkezéshez.

7. Fogyni vágyók csoportja ízletes lelki-szellemi táplálékokkal

Ha jelentős túlsúllyal küzd, de a fogyókúrák és csodaszerek segítségével sem sikerült lefogynia, holott tisztában van az egészségügyi következményekkel, vagy többször is sikerült már, de csak ideiglenesen, akkor most Önről van szó. Tudta, hogy Magyarországon a felnőtt népesség kétharmada elhízott vagy túlsúlyos? Tehát nincs egyedül. Azt is tudta, hogy minden megoldatlan lelki probléma hajlamosít a túlevésre? Ha a diétával elveszik Öntől az evést, mint lelkiegyensúly-fenntartó eszközt, de nem adnak helyette jobb eszközt, akkor előfordulhat, hogy csak addig bírja, amíg az első krízishelyzet el nem következik, vagy egyszerűen függőséget vált. A hatékony fogyás a diéta és a mozgás mellett önismeretet és fejlettebb probléma-megoldó, valamint érzelem-szabályozó készséget igényel, ezek azok a plusz-ok, amelyek szükségesek hosszú távon. Fogyást támogató csoportjainkra itt jelentkezhet.

8. Lelki kényeztetés, relaxáció

Mit mondjak, ez a legjobb ajánlatom annak, aki kényelmes, hedonista típus. Csak ülni kell vagy feküdni és egy vezetett relaxációban ellazulni. Dolgozhatunk bármilyen témán, azzal foglalkozunk, amire éppen szüksége van. Előtte megbeszéljük, hogy milyen aktuális kívánság forog fenn, utána pedig az átélt élményekhez fuzünk még néhány gondolatot, mindezt egyénileg. Egyébként a relaxáció mindenkinek melegen ajánlható legalább hetente egyszer-kétszer, ha valaki nagyon elfoglalt, túlterhelt és nincs ideje semmire, akkor naponta. Ha tetszik az ötlet, itt jelentkezhet.

9. Tojáshéj-akadémia

Ha Ön még fiatal, most kezdi a nagybetűs önálló életet, dolgozik, van párja, vagy nincs, de még a gyermekvállalás előtt áll, akkor most Önről van szó. Ha még az utódnemzés előtt rendbe teszi önmagát, felülvizsgálja a kapott mintáit, akkor nem ad tovább olyan dolgokat, akár tudattalanul is, amelyek rosszat tennének a gyermekének, illetve megrontanák kettejük kapcsolatát, és - mivel lesz legalább egy másik szülő is a képben - a vele való kapcsolatban is valószínűleg gondjaid támadnának. Mivel a boldogság családi vállalkozás, a személyes érettséget kiemelten fontosnak tartom. Az egyéni stílusa, külső megjelenése kialakítása is Önre vár, ennek a feladatnak a sikeres megoldásában is számíthat rám (lásd a 3. pontban).


10. Többre, szebbre, jobbra vágyik?

Akkor tegyen is érte, itt jelentkezzen, és egyéni beszélgetéseken vehet részt, ahol egy néhány alkalmat felölelő diagnosztikai szakaszban kiderítjük, hogy tulajdonképpen miben és konkrétan hogyan tudunk pozitív változást elérni az Ön esetében. Alkalmanként 8.000 forint a személyes terápia.

11. Ha mindig is érdekelte a művészet, szívesen rajzolt, festett, gyurmázott gyerekkorában, és szeretne a kreatív erőire újra rátalálni, de nem egy kézműves-foglalkozás keretében, akkor szívből ajánlom ezt a jó kis csoportot Önnek, aki szokatlan módon, az alkotás örömeit megtapasztalva szeretne önismerettel és a művészet élvezetével foglalkozni. Gratulálok, jó választás! - bár én elfogult vagyok, és a művészetek szerelmese... Már Arisztotelész is kifejtette katarzis-elméletében a művészet megtisztító hatását (ez volt a "Már az ókori görögök is..." kezdetű szöveg helye), azóta pedig sok más bölcs tudós méltatta és magasztalta szerény személyemmel együtt. Itt jelentkezzen!

12. Integrált Kifejezés- és Táncterápia

Most talán azt hiszi, hogy ide olyan embereket várunk, akik jól tudnak, de legalábbis szeretnek táncolni. Igen, őket is várjuk, de szeretettel látjuk azokat is, akik éppen azért jönnek, mert kissé idegen nekik ez a terep, de szeretnék kipróbálni. Tulajdonképpen nem is táncról van szó, pláne nem betanított koreográfiákról, hanem szabad mozgásról. Egy olyan utat kínálunk a személyes fejlődésére, ami a testén át vezet - persze a mozdulatok mellett azért beszélgetünk is. Jól hangzik? Én nagyon sokat kaptam ettől a módszertől az öt éves képzésem során, ezúton is hálás köszönetem a kiképző terapeutáimnak. Itt jelentkezhet!

13. Munkahelyi mizériák

Nekem nincs bajom a tizenhármas számmal. Ha Ön is túlélte valahogyan, akkor eljöhet ebbe a csoportba, ahol a munkahelyi konfliktusok kezeléséről, a főnökkel, beosztottal, egyéb más kollégákkal és ügyfelekkel kapcsolatos problémák megoldását tűzzük ki célul. Hasznos ismereteket ültethetsz át a gyakorlatba a stressz-kezeléssel, megküzdési stratégiákkal, hatékony, asszertív kommunikációval, idogazdálkodással, tudatos célkituzéssel, személyes motivációval, önbizalom-növeléssel, pozitív hozzáállás kialakításával, érzelmi intelligenciával, szociális intelligenciával, selfmenedzsmenttel kapcsolatban. A legjobb befektetés, ha önmagad képzésébe, fejlesztésébe fektetsz be, elég nagy a megtérülés, pláne a munka világában. Ha Ön is a dolgozó nép egyik tagja, sőt várhatóan még ezután is emberekkel fog dolgozni, akkor ne maradjon hátrányban azokhoz képest, akik már birtokában vannak a fenti tudásnak, készségeknek, képességeknek. Kattintson ide a jelentkezéshez!


Ha a fentiek egyike sem aktuális most, de nyitott, és érdeklik a lelki dolgok, akkor, kérem, regisztráljon az oldalon, és havonta egyszer küldök e-mailben hasznos és érdekes információkat ingyenesen, pl. a Pszicho-szalon soron következő estjeiről. Az adatait senkinek nem adom ki, és bármikor törölheti magát.

Ha úgy gondolja, az ismeretségi körében másokat is érdekelhet valamelyik ajánlat, akkor kérlem, küldje el a www.szellemikalandpark.hu címet nekik, vagy ajánlja a Facebookos oldalamat. Köszönöm!
Szükségem van a véleményére
. Ossza meg velem a weboldallal kapcsolatos személyes tapasztalatait: mi tetszett, miért, mi nem tetszett, miért, hogyan javítaná, mit keresett, de nem talált, mi alapján döntene könnyebben, és azt, hogy mire lenne szüksége.

Erre itt nyílik lehetősége, köszönöm, ha visszajelez.

blank.gif
sideb-left.pngsideb-right.png